
Το Final Fantasy VII Remake έρχεται τον επόμενο μήνα στο PS plus δωρεάν για τους PS4 και PS5 σε Backwards Compatibility.
Αλλά υπάρχει και μια ανατροπή σε όλο αυτό. Επειδή έχουμε δει ότι υπάρχουν παιχνίδια του PS4 που δουλεύουν και στο PS5 αλλά δεν χρησιμοποιούν όλη την δύναμη του, πλέον έχουμε μια από της πρώτες εταιρίες οπού το αλλάζει σιγά σιγά αυτό. Η Square Enix σε ανακοίνωση που έκανε φέρνει το Final Fantasy 7 Remake Intergrade στο PS5. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού κάνει ένα ωραίο φινίρισμα για την ‘next-gen’ κονσόλα της Sony αλλά με ένα κόστος.

Οι κάτοχοι του παιχνιδιού από το PS plus δεν θα μπορούν να έχουν δωρεάν την αναβάθμιση για το PS5, εκτός αν έχουν αγοράσει το παιχνίδι ψηφιακά η σε CD. Όσοι κάνουν την αναβάθμιση θα πρέπει να πάρουν ξεχωριστά το νέο επεισόδιο με την Yuffie. Επιπρόσθετος, μπαίνει και ένα μικρό ας το πούμε DLC οπού έχουμε την Yuffie σαν πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι.