Παιχνίδι διαρροή trailer
Read Time:1 Minutes

Νέα διαρροή trailer φαίνεται να παρουσιάστηκε για το Elden Ring. Είναι πολύ ασφαλές να πούμε ότι το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και πιο επερχόμενα παιχνίδια. Αναπτύχθηκε από το FromSoftware και εκδόθηκε από την Bandai Namco, με ένα κόσμο και παράδοση που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον George RR Martin.

Παρόλο που δεν γνωρίζαμε πολλά για το παιχνίδι, πρόσφατα μερικά αποσπάσματα από ένα trailer φαίνεται να έχουν διαρρεύσει. Αρκετοί αξιοσημείωτοι δημοσιογράφοι και αναλυτές με αποδεδειγμένη πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες, επιβεβαίωσαν ότι το βίντεο είναι πραγματικό. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο trailer παρακάτω:

Τα θολά αποσπάσματα δείχνουν ιππασία, καθώς και έναν δράκο που ρίχνει φωτιά. Ας ελπίσουμε το παιχνίδι να κυκλοφορήσει άμεσα, αν και δεδομένου του αριθμού των παιχνιδιών που καθυστερούν από το 2021, θα πρέπει να περιμένουμε. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε αρχικά για το Xbox One, PC και PS4, αν και φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι θα λάβει επίσης ενισχυμένη υποστήριξη για τις νεότερες κονσόλες.

Μείνετε στους TTL για όλη την επικαιρότητα.

About Post Author

Μάκης Σαράντος

Από μικρή ηλικία ασχολιόμουν με την πληροφορική φτιάχνοντας μερικά builds μέχρι που μια μέρα ένας καθηγητής μου πρότεινε να ασχοληθώ με τον προγραμματισμό. Πλέον μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με τον προγραμματισμό και το Cyber Security.