Nonda Zus OBDII
Read Time:5 Minutes

Εισαγωγή

Είμαστε καραντίνα, η κατάθλιψη της κλεισούρας έχει φτάσει στο κόκκινο, έχουμε καταντήσει homo trogloditus σκεβρωμένοι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή, περιμένουμε να τελειώσει και αυτή η ημέρα τηλεργασίας ώστε να παραγγείλουμε ότι πιο σάπιο και παχυντικό υπάρχει από online delivery υπηρεσία.  Έτσι και εγώ στα μέσα Φεβρουαρίου, ακολουθώντας την καθημερινή ρουτίνα, έχω παραγγείλει τα λεχματζούν μου και έχω μπει στο facebook να κάνω ανελέητή κύλιση μέχρι που συναντώ μια προωθητική ενέργεια της εταιρείας Nonda και συγκεκριμένα για το Nonda ZUS OBD-II, στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός, διότι οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια μέσω διαφήμισης στο facebook, τουλάχιστον εγώ, τις θεωρώ ύποπτες, σχετιζόμενες με απάτες ή spam.

Η ειδοποιός διαφορά είναι, ότι η εταιρεία είναι γνωστή, είχα ξαναδεί προϊόντα της και reviews για τις dashcams στο youtube και η διαφήμιση στο Facebook είναι από την επίσημη σελίδα καθώς και το redirection του υπερ-συνδέσμου είναι από την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο διαδίκτυο.

Τι ήταν αυτό που προωθούσαν και δη δωρεάν, με μόνη χρέωση τα μεταφορικά από Αμερική προς Ελλάδα;  Η Nonda δίνει δωρεάν το ZUS Smart Vehicle Health Monitor Mini, δηλαδή μια συσκευή διαγνωστικής σάρωσης του οχήματος μας το οποίο πρέπει να είναι συμβατό με το πρωτόκολλο/standard OBD-II (On board Diagnostics ΙΙ).

Τι είναι το OBD-II;

To OBD-II είναι ένα standard το οποίο οριστικοποιήθηκε το 1996. Είναι εάν θέλετε ένα ομοιόμορφο σετ κανόνων λογισμικού διαγνωστικής σάρωσης, που ακολουθούν όλοι οι κατασκευαστές οχημάτων, παγκοσμίως.  Οποιαδήποτε OBD-II συσκευή βάλουμε σε οποιοδήποτε συμβατό όχημα θα πρέπει να μας δώσει κατόπιν ενεργοποίηση του λογισμικού της συσκευής, βασικές πληροφορίες για την υγεία του οχήματος όπως την καταλαβαίνει ο εγκέφαλος της μηχανής μέσω των αισθητήρων που υπάρχουν διάσπαρτοι στο όχημα.

Ποια είναι η Nonda;

Είναι αμερικάνικη εταιρεία η οποία εδρεύει στην Αμερική στην πολιτεία της Καλιφόρνια στο San Jose στην περιοχή Moonpark.

Έχουν 11 προϊόντα για χρήση σε οχήματα, κάμερες, αισθητήρες ελαστικών, εντοπισμός οχήματος, εντοπισμός κλειδιών, καλώδια κτλ.  Επίσης έχουν και 9 υπηρεσίες online επί το πλείστων ενεργές την Αμερική (οδική βοήθεια, Online videos για Κάνε μόνος Επισκευές, online υπηρεσία καταγραφής και αποθήκευσης δεδομένων κίνησης οχημάτων κτλ.). Δεν είναι μια εταιρεία που βγάζει ένα «κινέζικο» OBD και αυτό μόνο πουλάει στο aliexpress για 2 ευρώ ή μια εταιρεία από τις 17 στο kickstarter που ενδεχομένως να θέλουν να κάνουν την αρπαχτή.

Συσκευασία

Κουτάκι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο, σε ματ υφή σε όλες τις πλευρές με εναλλαγή χρωματισμών λευκού και κοραλο-κεραμιδί.

Διαστάσεις 10cm x 6.5cm x 1.5cm Βάρος 4gr

H Συσκευή Nonda ZUS OBD-II

Λιλιπούτια συσκευή, καλή ποιότητας πλαστικού σώματος, τραπεζοειδής με γλυκές στρογγυλεμένες  γωνίες, οριακά άγριας ματ υφής σχεδόν σε όλο το σώμα,  με γυαλιστερή piano black λεπτομέρεια χάραξης στο λογότυπο της συσκευής με το κεφαλαίο γράμμα Q. Στο πίσω μέρος προτάσσονται οι 16 μεταλλικοί αρσενικοί συνδετήρες της πρίζας OBD-II. To συνολικό του βάρος είναι 5 γραμμάρια, μήκος 4.5cm, πλάτος 2cm, πάχος άνευ βύσματος 1cm, πάχος με το βύσμα 1.8cm.

H συσκευή είναι φιλική στην αφή, μπαίνει άνετα σε τσέπη, είναι πολύ διακριτική πάνω στην εσοχή του OBD-II, αυτό που του λείπει είναι ένα δακτύλιος ώστε να μπορεί κάποιος να έχει μαζί του στην αρμαθιά με τα κλειδιά ώστε άμεσα να μπορεί να το αφαιρεί από το αμάξι.

H Εφαρμογή για Nonda ZUS OBD-II

Η συσκευή συνδέεται μέσω Bluetooth με το smartphone και μέσω της επίσημης εφαρμογής ZUS, η δοκιμή έγινε με android τηλέφωνο Samsung A20e. To περιβάλλον εργασίας είναι εξορισμού dark, κατά την γνώμη μου κάτι πολύ θετικό για να μην ξοδεύουμε την μπαταρία του κινητού.

Η πρώτη οθόνη έχει το dashboard του Timeline και έχουμε τις επιλογές να περιηγηθούμε στο Dashboard του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο, Mileage με παρουσίαση της απόστασης που έχει διανυθεί καθώς και χάρτες με τις διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν, Safety είναι η οθόνη με την σάρωση του οχήματος και τα διαγνωστικά αποτελέσματα, Service είναι οθόνη με που παρουσιάζονται πληροφορίες για την οδική βοήθεια, το στίγμα του οχήματος και οι παραμετροποιήσεις συντομεύσεων για κλήση της αστυνομίας, της οδικής και του ΕΚΑΒ.

Σε κάθε μία από αυτές τι οθόνες έχει και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις, για παράδειγμα στο Dashboard που δείχνει σε πραγματικό χρόνο την ταχύτητα μας καθώς και τις στροφές μπορούμε μέσα από τις ρυθμίσεις να προσαρμόσουμε τις μονάδες σύμφωνα με την επιθυμία μας. Εξ ορισμού οι αρχικές ρυθμίσεις είναι σε Imperial, αλλά μπορούμε να τις αλλάξουμε στο standard ευρωπαϊκό.

Στην οθόνη safety, ίσως έχει τις πιο σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της μηχανής, αφού κάνουμε την αρχική σάρωση θα δούμε ότι παράγει αναφορά με 65 σημεία ελέγχου. 

Σε αυτό το σημείο, καταλαβαίνει κάποιος ότι η Nonda πρέπει να κάνει monetization και από την εφαρμογή που έχει φτιάξει και από την συσκευή που σου έχει δώσει.  Αρκετά από τα σημεία ελέγχου εξαρτώνται από τις άλλες συμβατές nonda συσκευές και στην ουσία το OBD-II που έχουμε στα χέρια μας είναι «κράχτης» για να μπεις στο οικοσύστημα της nonda και να αγοράσεις και τις υπόλοιπές συσκευές.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ως κάτοχος ενός Ford C-max με έτος κατασκευής 2007, δεν έχει κανένα πληροφοριακό σύστημα που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα, με τα συμπληρωματικά προϊόντα της Nonda μπορώ για παράδειγμα να έχω σε πραγματικό χρόνο την θερμοκρασία των ελαστικών καθώς και την πίεση ή την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου, όλα αυτά συγκεντρωμένα σε μία εφαρμογή και με τους κατάλληλους αισθητήρες/συσκευές εγκατεστημένα στο παλαιό μου αμάξι.  Θα έλεγε κανείς ότι είναι ένας mini εκσυγχρονισμός που σου δίνει ορατότητα σε δεδομένα που πριν δεν είχες και όλα αυτά για την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορούν να προβούν ακριβά ή μερικές φορές και μοιραία.

Αξίζει τελικά το Nonda Zus OBD-II;

Η χρήση του Nonda ZUS OBD-II  σε παλαιότερα αμάξια σίγουρα αξίζει, μας δίνει γνώση για την κατάσταση του οχήματος, όπως το ίδιο καταλαβαίνει την κατάσταση του.  Μας δίνει την δυνατότητα να επαληθεύσουμε τι μας λένε στο συνεργείο για τις διάφορες συντηρήσεις και επισκευές, μας βοηθάει στην πρόληψη προβλημάτων και κάνει τις μετακινήσεις μας πιο ασφαλείς.

Ο χρήστης που είναι άνετος με την χρήση τεχνολογίας, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου ως προς τις ρυθμίσεις και την χρήση του. Βοηθάει πολύ ότι η εφαρμογή είναι καλοσχεδιασμένη.  Εάν κάποιος έχει αποφασίσει για συγκεκριμένο budget για τον εκσυγχρονισμό του οχήματος ίσως το περιβάλλον και οι σχετικές συσκευές της Nonda ναι είναι τα κατάλληλα εργαλεία για να ικανοποιηθεί.

Το μόνο ψεγάδι που βρίσκω με την συγκεκριμένη συσκευή, είναι η απουσία τεκμηρίωσης για την κατανάλωση ενέργειας από την μπαταρία αυτοκινήτου όταν το αυτοκίνητο είναι με σβηστό κινητήρα και σε ακινησία.  Για παν ενδεχόμενο όταν δεν είμαι μέσα στο αμάξι, αποσυνδέω την συσκευή από το αμάξι.

Προσωπικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις και η επόμενη μου αγορά θα είναι οι αισθητήρες για τα ελαστικά.

About Post Author

Ζαχαρίας Ενισλίδης

From early age, i had an interest in technology and computer systems. Gaming, flow of information, and computer aided organization are my daily hobbies. So from Atari BASIC and BBS up to Azure and Cloud computing, I enjoyed every minute of my devoted time to technology ever since.

18,612 responses to “Nonda ZUS review-To δωρεάν OBD-II”

 1. [url=https://augmentin.xyz/]augmentin australia[/url] [url=https://acyclovir.sbs/]buy acyclovir mexico[/url] [url=https://advair.site/]advair diskus from canada[/url] [url=https://retina.run/]order retin a canada[/url]

 2. When I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I recieve four emails with the same comment. There has to be an easy method you are able to remove me from that service? Thank you!

 3. Το XEvil 6.0 επιλύει αυτόματα το πιο είδος captchas,
  Συμπεριλαμβανομένου αυτού του τύπου captchas: ReCaptcha v.2, ReCaptcha-3, Hotmail (Microsoft), Google, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, +12000
  + hCaptcha υποστηρίζεται σε νέο XEvil 6.0!

  1.) Γρήγορα, εύκολα, με ακρίβεια
  Ο XEvil είναι ο ταχύτερος δολοφόνος captcha στον κόσμο. Δεν έχει όρια επίλυσης, δεν υπάρχουν όρια αριθμού νημάτων
  μπορείτε να λύσετε ακόμη και 1.000.000.000 captchas ανά ημέρα και θα κοστίσει 0 (Μηδέν) USD! Απλά αγοράστε άδεια για 59 δολάρια και όλα!

  2.) Υποστήριξη πολλών API
  Το XEvil υποστηρίζει περισσότερα από 6 διαφορετικά, παγκοσμίως γνωστά API: 2captcha.com, anti-captchas.com (antigate), rucaptcha.com, death-by-captcha, etc.
  απλά στείλτε το captcha σας μέσω αιτήματος HTTP, όπως μπορείτε να στείλετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες – και το XEvil θα λύσει το captcha σας!
  Έτσι, το XEvil είναι συμβατό με εκατοντάδες εφαρμογές για SEO/SMM/Password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

  3.) Χρήσιμη υποστήριξη και Εγχειρίδια
  Μετά την αγορά, έχετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική τεχνολογία.φόρουμ υποστήριξης, Wiki, Skype / Τηλεγράφημα σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
  Οι προγραμματιστές θα εκπαιδεύσουν το XEvil στον τύπο captcha δωρεάν και πολύ γρήγορα-απλώς στείλτε τους παραδείγματα

  4.) Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική χρήση του XEvil πλήρη έκδοση;
  – Προσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση στο Google “Home of XEvil”
  – θα βρείτε IPs με ανοιχτή θύρα 80 των χρηστών XEvil (κάντε κλικ σε οποιαδήποτε IP για να εξασφαλίσετε)
  – προσπαθήστε να στείλετε captcha σας μέσω 2captcha API ino ένα από αυτά τα IPs
  – εάν έχετε κακό σφάλμα κλειδιού, απλώς tru άλλη IP
  – απολαύστε το! 🙂
  – (δεν λειτουργεί για hCaptcha!)

  Προειδοποίηση: δωρεάν XEVIL DEMO δεν υποστηρίζει ReCaptcha, hCaptcha και τα περισσότερα άλλα είδη captcha!

  http://XEvil.Net/

 4. Το XEvil 6.0 επιλύει αυτόματα το πιο είδος captchas,
  Συμπεριλαμβανομένου αυτού του τύπου captchas: ReCaptcha-2, ReCaptcha v.3, Hotmail, Google captcha, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, +12k
  + hCaptcha υποστηρίζεται σε νέο XEvil 6.0!

  1.) Γρήγορα, εύκολα, με ακρίβεια
  Ο XEvil είναι ο ταχύτερος δολοφόνος captcha στον κόσμο. Δεν έχει όρια επίλυσης, δεν υπάρχουν όρια αριθμού νημάτων
  μπορείτε να λύσετε ακόμη και 1.000.000.000 captchas ανά ημέρα και θα κοστίσει 0 (Μηδέν) USD! Απλά αγοράστε άδεια για 59 δολάρια και όλα!

  2.) Υποστήριξη πολλών API
  Το XEvil υποστηρίζει περισσότερα από 6 διαφορετικά, παγκοσμίως γνωστά API: 2captcha.com, anti-captchas.com (antigate), RuCaptcha, DeathByCaptcha, etc.
  απλά στείλτε το captcha σας μέσω αιτήματος HTTP, όπως μπορείτε να στείλετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες – και το XEvil θα λύσει το captcha σας!
  Έτσι, το XEvil είναι συμβατό με εκατοντάδες εφαρμογές για SEO/SMM/Password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

  3.) Χρήσιμη υποστήριξη και Εγχειρίδια
  Μετά την αγορά, έχετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική τεχνολογία.φόρουμ υποστήριξης, Wiki, Skype / Τηλεγράφημα σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
  Οι προγραμματιστές θα εκπαιδεύσουν το XEvil στον τύπο captcha δωρεάν και πολύ γρήγορα-απλώς στείλτε τους παραδείγματα

  4.) Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική χρήση του XEvil πλήρη έκδοση;
  – Προσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση στο Google “Home of XEvil”
  – θα βρείτε IPs με ανοιχτή θύρα 80 των χρηστών XEvil (κάντε κλικ σε οποιαδήποτε IP για να εξασφαλίσετε)
  – προσπαθήστε να στείλετε captcha σας μέσω 2captcha API ino ένα από αυτά τα IPs
  – εάν έχετε κακό σφάλμα κλειδιού, απλώς tru άλλη IP
  – απολαύστε το! 🙂
  – (δεν λειτουργεί για hCaptcha!)

  Προειδοποίηση: δωρεάν XEVIL DEMO δεν υποστηρίζει ReCaptcha, hCaptcha και τα περισσότερα άλλα είδη captcha!

  http://xrumersale.site/

 5. Το XEvil 5.0 επιλύει αυτόματα το πιο είδος captchas,
  Συμπεριλαμβανομένου αυτού του τύπου captchas: ReCaptcha v.2, ReCaptcha v.3, Hotmail (Microsoft), Google captcha, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, +12000
  + hCaptcha υποστηρίζεται σε νέο XEvil 6.0!

  1.) Γρήγορα, εύκολα, με ακρίβεια
  Ο XEvil είναι ο ταχύτερος δολοφόνος captcha στον κόσμο. Δεν έχει όρια επίλυσης, δεν υπάρχουν όρια αριθμού νημάτων
  μπορείτε να λύσετε ακόμη και 1.000.000.000 captchas ανά ημέρα και θα κοστίσει 0 (Μηδέν) USD! Απλά αγοράστε άδεια για 59 δολάρια και όλα!

  2.) Υποστήριξη πολλών API
  Το XEvil υποστηρίζει περισσότερα από 6 διαφορετικά, παγκοσμίως γνωστά API: 2captcha.com, anti-captchas.com (antigate), rucaptcha.com, DeathByCaptcha, etc.
  απλά στείλτε το captcha σας μέσω αιτήματος HTTP, όπως μπορείτε να στείλετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες – και το XEvil θα λύσει το captcha σας!
  Έτσι, το XEvil είναι συμβατό με εκατοντάδες εφαρμογές για SEO/SMM/Password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

  3.) Χρήσιμη υποστήριξη και Εγχειρίδια
  Μετά την αγορά, έχετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική τεχνολογία.φόρουμ υποστήριξης, Wiki, Skype / Τηλεγράφημα σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
  Οι προγραμματιστές θα εκπαιδεύσουν το XEvil στον τύπο captcha δωρεάν και πολύ γρήγορα-απλώς στείλτε τους παραδείγματα

  4.) Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική χρήση του XEvil πλήρη έκδοση;
  – Προσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση στο Google “Home of XEvil”
  – θα βρείτε IPs με ανοιχτή θύρα 80 των χρηστών XEvil (κάντε κλικ σε οποιαδήποτε IP για να εξασφαλίσετε)
  – προσπαθήστε να στείλετε captcha σας μέσω 2captcha API ino ένα από αυτά τα IPs
  – εάν έχετε κακό σφάλμα κλειδιού, απλώς tru άλλη IP
  – απολαύστε το! 🙂
  – (δεν λειτουργεί για hCaptcha!)

  Προειδοποίηση: δωρεάν XEVIL DEMO δεν υποστηρίζει ReCaptcha, hCaptcha και τα περισσότερα άλλα είδη captcha!

  http://XEvil.Net/

 6. Το XEvil 5.0 επιλύει αυτόματα το πιο είδος captchas,
  Συμπεριλαμβανομένου αυτού του τύπου captchas: ReCaptcha-2, ReCaptcha-3, Hotmail, Google, SolveMedia, BitcoinFaucet, Steam, +12000
  + hCaptcha υποστηρίζεται σε νέο XEvil 6.0!

  1.) Γρήγορα, εύκολα, με ακρίβεια
  Ο XEvil είναι ο ταχύτερος δολοφόνος captcha στον κόσμο. Δεν έχει όρια επίλυσης, δεν υπάρχουν όρια αριθμού νημάτων
  μπορείτε να λύσετε ακόμη και 1.000.000.000 captchas ανά ημέρα και θα κοστίσει 0 (Μηδέν) USD! Απλά αγοράστε άδεια για 59 δολάρια και όλα!

  2.) Υποστήριξη πολλών API
  Το XEvil υποστηρίζει περισσότερα από 6 διαφορετικά, παγκοσμίως γνωστά API: 2captcha.com, anti-captcha (antigate), rucaptcha.com, death-by-captcha, etc.
  απλά στείλτε το captcha σας μέσω αιτήματος HTTP, όπως μπορείτε να στείλετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες – και το XEvil θα λύσει το captcha σας!
  Έτσι, το XEvil είναι συμβατό με εκατοντάδες εφαρμογές για SEO/SMM/Password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

  3.) Χρήσιμη υποστήριξη και Εγχειρίδια
  Μετά την αγορά, έχετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική τεχνολογία.φόρουμ υποστήριξης, Wiki, Skype / Τηλεγράφημα σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
  Οι προγραμματιστές θα εκπαιδεύσουν το XEvil στον τύπο captcha δωρεάν και πολύ γρήγορα-απλώς στείλτε τους παραδείγματα

  4.) Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική χρήση του XEvil πλήρη έκδοση;
  – Προσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση στο Google “Home of XEvil”
  – θα βρείτε IPs με ανοιχτή θύρα 80 των χρηστών XEvil (κάντε κλικ σε οποιαδήποτε IP για να εξασφαλίσετε)
  – προσπαθήστε να στείλετε captcha σας μέσω 2captcha API ino ένα από αυτά τα IPs
  – εάν έχετε κακό σφάλμα κλειδιού, απλώς tru άλλη IP
  – απολαύστε το! 🙂
  – (δεν λειτουργεί για hCaptcha!)

  Προειδοποίηση: δωρεάν XEVIL DEMO δεν υποστηρίζει ReCaptcha, hCaptcha και τα περισσότερα άλλα είδη captcha!

  http://XEvil.Net/

 7. Το XEvil 5.0 επιλύει αυτόματα το πιο είδος captchas,
  Συμπεριλαμβανομένου αυτού του τύπου captchas: ReCaptcha v.2, ReCaptcha v.3, Hotmail (Microsoft), Google captcha, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, +12k
  + hCaptcha υποστηρίζεται σε νέο XEvil 6.0!

  1.) Γρήγορα, εύκολα, με ακρίβεια
  Ο XEvil είναι ο ταχύτερος δολοφόνος captcha στον κόσμο. Δεν έχει όρια επίλυσης, δεν υπάρχουν όρια αριθμού νημάτων
  μπορείτε να λύσετε ακόμη και 1.000.000.000 captchas ανά ημέρα και θα κοστίσει 0 (Μηδέν) USD! Απλά αγοράστε άδεια για 59 δολάρια και όλα!

  2.) Υποστήριξη πολλών API
  Το XEvil υποστηρίζει περισσότερα από 6 διαφορετικά, παγκοσμίως γνωστά API: 2Captcha, anti-captcha (antigate), RuCaptcha, death-by-captcha, etc.
  απλά στείλτε το captcha σας μέσω αιτήματος HTTP, όπως μπορείτε να στείλετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες – και το XEvil θα λύσει το captcha σας!
  Έτσι, το XEvil είναι συμβατό με εκατοντάδες εφαρμογές για SEO/SMM/Password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

  3.) Χρήσιμη υποστήριξη και Εγχειρίδια
  Μετά την αγορά, έχετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική τεχνολογία.φόρουμ υποστήριξης, Wiki, Skype / Τηλεγράφημα σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
  Οι προγραμματιστές θα εκπαιδεύσουν το XEvil στον τύπο captcha δωρεάν και πολύ γρήγορα-απλώς στείλτε τους παραδείγματα

  4.) Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική χρήση του XEvil πλήρη έκδοση;
  – Προσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση στο Google “Home of XEvil”
  – θα βρείτε IPs με ανοιχτή θύρα 80 των χρηστών XEvil (κάντε κλικ σε οποιαδήποτε IP για να εξασφαλίσετε)
  – προσπαθήστε να στείλετε captcha σας μέσω 2captcha API ino ένα από αυτά τα IPs
  – εάν έχετε κακό σφάλμα κλειδιού, απλώς tru άλλη IP
  – απολαύστε το! 🙂
  – (δεν λειτουργεί για hCaptcha!)

  Προειδοποίηση: δωρεάν XEVIL DEMO δεν υποστηρίζει ReCaptcha, hCaptcha και τα περισσότερα άλλα είδη captcha!

  http://XEvil.Net/

 8. [url=http://bestviagramedicationrx.monster/]tadalafil for women[/url] [url=http://bestviagra150withnoprescription.monster/]sildenafil best price[/url] [url=http://trazodone.download/]discount trazodone[/url] [url=http://genericcialistabletsorderonline.monster/]cialis 1800mg[/url] [url=http://flomax.email/]flomax er[/url] [url=http://levitra.monster/]buy levitra online uk[/url] [url=http://zoloft.today/]zoloft 50 mg buy online[/url] [url=http://viagratabletprescription.monster/]sildenafil tabs 20mg[/url]